Hoofdkantoor

Wateringen, Stoelmatter 30

Stuur ons een mail

info@voltdetachering.nl

Ik zoek een project!

Ik zoek personeel!

Voltec voor ZZP'ers

Vind als zzp'er altijd werk en passende projecten met onze bemiddelingsdienst. Dankzij reversed billing en snelle (wekelijkse) betalingen bieden wij constante financiële zekerheid. Ervaar onze persoonlijke aandacht en uitgebreide netwerkondersteuning voor jouw eenmanszaak.

Groot Netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruim 25 jaar ervaring hebben we gedurende lange tijd tevreden klanten en werknemers kunnen bedienen. Hierdoor slagen we er altijd in om een succesvolle match te maken tussen vraag en aanbod binnen de technische sector.

Uitzend Kennis

Met ons motto "Samen sterk in technisch werk" krijgen onze werknemers en zzp'ers persoonlijke begeleiding en professionele training. Zo houden we ons team gemotiveerd en onze klanten tevreden!

Welkom Bij Voltec Detachering

Voltec Detachering heeft een jarenlange ervaring binnen de technische sector en levert jou de meest geschikte vakkrachten voor al jouw projecten. Wij geven onze werknemers werk op maat dat ook echt bij hen past. Zo worden al uw technische projecten vakkundig uitgevoerd en wordt jij van alle lasten ontzorgd.

0 +

Jaar Ervaring

Hoe kan Voltec jou van dienst zijn?

Ons doel is om werkgever en werknemer te koppelen voor zowel een vaste baan of een enkele klus. Voltec detachering zet zich in om talent een plek te geven die het verdiend, en zo werkzoekenden te helpen hun droombaan te vinden.

De voordelen van Voltec

Voltec heeft vele voordelen voor zowel werknemers als werkgevers!

Voor de echte technicus

Voltec Detachering is op vele gebieden actief, maar blinkt vooral uit in het verzorgen van uitvoerend technisch personeel met de juiste benodigde technische kennis.

Veelzijdig in werk en locatie

Voltec Detachering is dé specialist in detachering, betrokken bij diverse omvangrijke projecten. Onze expertise garandeert de juiste professionals voor elke uitdaging.

Samen sterk in technisch werk!

Onze werkkrachten worden persoonlijk begeleid, wat zorgt voor een positieve sfeer binnen ons bedrijf. Deze aanpak wordt al jarenlang gewaardeerd door zowel onze klanten als werknemers.

Ons Team

Naast al onze technische toppers staat er nog een heel team achter het roer van Voltec Detachering. In samenwerking met alle technische krachten zijn wij Voltec Detachering!

Lucien Dil

Eigenaar /directeur | Wateringen

Miranda Haisma

Afdeling transport | Beetsterzwaag

Danny Amstelveen

Backoffice medewerker | Wormer

Carlos Alexandre

Accountmanager | Wateringen

Katinka van Putten

Accountmanager | Wateringen

Marcella Out-Hollander

Accountmanager | Wormer

Roberto Giannattasio

Accountmanager | Wormer

Douglas Marshall

Debiteuren Beheer | Wateringen

Vul jij ons team aan?

Ben jij opzoek naar een nieuwe, leuke en uitdagende baan? Schroom dan niet en kijk tussen onze beschikbare vacatures via onderstaande button en wie weet ben jij de volgende Volt topper op deze pagina!