Veel gestelde vragen

Wij hebben drie vestigingen. Afhankelijk van je woonplaats wordt je ingedeeld per vestiging. De adressen van de vestigingen kun je hier vinden.

Wij zijn van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar op 070-7113241. Daarnaast zijn alle contactpersonen ook mobiel bereikbaar. De mobiele nummers van de contact personen kun je hier vinden. 

Wij bieden je contract digitaal aan. In je eigen werknemersportaal kun je het contract digitaal ondertekenen.  Op deze pagina zie je een gele knop met ‘Log in op mijn portaal’. Vervolgens kan je inloggen en onder de tab ‘Contract’ kun jij je contract ondertekenen door middel van je BSN nummer. 
Mocht je er niet uitkomen, bel dan naar je contactpersoon of stuur een mail naar backoffice@voltdetachering.nl.

Een leeg urenbriefje kun je hier downloaden en uitprinten. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met je contactpersoon binnen Volt Detachering.

Indien je een loondienst werknemer bent, lever jij je urenbriefje wekelijks in. Stuur dit voor maandag 10.00 uur naar je contactpersoon.
Let op! Het urenbriefje dient volledig ingevuld en getekend te zijn. 
Een leeg urenbriefje kun je hier downloaden.

Om de salarissen zo snel mogelijk uit te betalen, hebben wij je urenbriefje elke maandag voor 10.00 uur nodig. De betaaldag is woensdag. 

Wij verstrekken je loonstrook digitaal. Door te klikken op het gele knop hierboven, kom je op de inlogpagina. Mocht het niet lukken met inloggen of heb je er vragen over, neem dan contact op met de Back Office.

Mocht je salaris niet juist zijn, dan kun je contact opnemen met je contactpersoon bij Volt. Wij proberen het probleem dezelfde dag nog op te lossen!

De reserveringen die je hebt opgebouwd, kun je terug vinden op je loonstrook. Reserveringen bouw je op voor Vakantiedagen en Kort Verzuim. Voor ieder uur dat jij werkt, wordt er op basis van een vaste percentage een bedrag opzij gezet in een soort ‘spaarpot’. Als jij een vrije dag op wil nemen of naar de dokter/tandarts moet, wordt je salaris betaald uit dit ‘spaarpotje’. 
Indien jij nog onvoldoende reserveringen hebt opgebouwd en vrij neemt, heb je onbetaald verlof.
Bij Kort Verzuim uren dien jij een bewijs mee te sturen met het urenbriefje. Indien dit niet kan worden aangetoond, worden de Kort Verzuim uren niet uitbetaald.

Indien jij ziek bent, ben jij verplicht om persoonlijk, voor aanvang van de werkzaamheden, doch uiterlijk voor 09.00 uur op de dag van ziekte ziek te melden bij je contactpersoon bij Volt en de inlener/projectleider waar jij werkzaam bent op het moment van ziekte.  Als u tijdens het werk ziek wordt en niet meer kunt werken, dan meldt jij dit bij Volt en bij de directe leidinggevende van het bedrijf waar de werkzaamheden verricht worden. Alleen als er sprake is van bijzondere omstandigheden kan iemand anders, namens jou, de ziekmelding op bovenstaande wijze doorgeven aan Volt Detachering. 

Wij beëindigen je contract bij Voltec Detachering en melden het ziekteverzuim bij het UWV. Van het UWV krijg jij 70% van je loon doorbetaald (bij goedkeuring). Als jij je loonspecificatie van het UWV wekelijks doorstuurt naar backoffice@voltdetachering.nl vullen wij de loon aan met 20%.

Onze wagenparkbeheerder is Tony Siwalette. Zijn telefoonnummer is 06-12218727 en e-mailadres tony@voltdetachering.nl.

De tankpassen worden beheerd door Tony Siwalette.  Zijn telefoonnummer is 06-12218727 en e-mailadres tony@voltdetachering.nl.

Indien je vragen hebt over de saldo van de tankpas, kun je bellen naar je contactpersoon. 

Bij autopech kan je bellen naar de ANWB, meld je autopech ook bij je contactpersoon.

Als ZZP’er stuur jij je urenbriefje voor maandag 10.00 uur naar je contactpersoon bij Volt of naar backoffice@voltdetachering.nl.

De uitbetalingen zijn op woensdag zolang je elke maandag voor 10.00 uur je urenbriefje per mail aanlevert en een betaaltermijn hebt van 7 dagen.            Indien je een betaaltermijn hebt van 30 dagen, wordt de eerste betaling na 30 dagen uitbetaald.

Indien jou betaling niet klopt, kan je contact opnemen met je contactpersoon of een mail sturen naar backoffice@voltdetachering.nl.

De inkoopfacturen worden elke woensdag gemaild naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Deze factuur kan je gebruiken voor je eigen administratie.