Onze Missie
‘Samen sterk in technisch werk’
Wij staan bekend om onze flexibiliteit, no nonsens aanpak en ons ervaren team. Persoonlijk contact staat bij ons centraal.

Onze visie
‘Onze kracht ligt bij het matchen van vraag en aanbod in de technische branche. Wij hebben een groot netwerk, ruim 25 jaar ervaring en goede arbeidsvoorwaarden. Dit willen wij doen in heel Nederland. Onze missie is pas volbracht als de klant én werknemer tevreden zijn.’

Team Voltec Detachering

Lucien Dil – Eigenaar

In 2012 heb ik Volt Detachering opgericht. 
Sinds 1993 ben ik werkzaam in de uitzend- en detachering branche. 

 

 

 

 

 

 • +31619647088

Tony Siwalette – Eigenaar

Gevoed vanuit mijn passie voor Techniek om mensen te ondersteunen in het bereiken van hun doelen,ben ik afgelopen jaren freelancer actief geweest als technische Manager , jobhunter, adviseur detacheringen, consulent en trainer.
Mijn kracht ligt in combinatie van pure menselijkheid, geloof in ieders talenten en kwaliteiten, verkoop gedrevenheid, oog voor detail, resultaatgerichtheid en een sterk dienstverlenende instelling.

 

 • +31612218727

Bart Stam – Eigenaar

Bijna 20 jaar geleden ben ik gaan werken in de uitzendbranche. Eerst ICT-ers, daarna midden-en hoger kader personeel en later techniek. Hier bleek mijn passie te liggen. Met veel plezier zorg ik er dagelijks voor dat onze medewerkers en opdrachtgevers tevreden zijn.

Het werken met mensen is voor mij het leukste wat er is! Al mijn collega’s delen dit met mij en dat maakt Volt een bedrijf waar jij ook graag wilt werken!

 

 • +31611132951

Katinka van Putten – Vestigingsmanager

‘Sinds 2000 ben ik werkzaam in de uitzendbranche in de techniek. Sinds november 2017 ben ik werkzaam voor Volt. Werken in de uitzendbranche is leuk, afwisselend en nooit saai.
Ik vind het prettig om in een dynamische omgeving te werken waarbij ik constant schakel tussen diverse werkzaamheden. Hierbij ga ik gestructureerd en planmatig te werk zodat ik het overzicht behoud om zodoende tot een goed eindresultaat te komen.
Ik vind het belangrijk om hierbij zoveel als mogelijk rekening te houden met de belangen van alle betrokken partijen.’

 • +31647947701

Marcella Out-Hollander – Vestigingsmanager

‘Ik werk voor de vestiging Noord Holland. Ik ben 14 jaar geleden begonnen met werken bij een van Nederlands grootste technische detacheerder.
Ik vind het leuk om met mensen te werken. Werken in de techniek is afwisselend en interessant. 
Geen dag is hetzelfde, dit houd je scherp en de uitdaging blijft.
Ik streef ernaar om altijd de juiste kwaliteit te leveren voor beiden partijen. Door mijn ervaring en kunnen weet ik de goede match te maken. Zodat ik met beiden partijen een tevreden relatie onderhoudt.’
Mijn motto is “afspraak is afspraak!”

 • +31615449638

Debby van Lith – Accountmanager

‘Ruim 11 jaar werk ik als technisch consulent / accountmanager. Door mijn ervaring en passie voor de techniek ben ik zeer gedreven en kundig in mijn vak. Door een goede relatie op te bouwen met mijn opdrachtgevers en medewerkers kan ik door mijn vakkennis snelle en kwalitatief goede matches te maken. Commercieel gezien ben ik iemand die niet alleen kansen ziet maar ook creëert. Houd van korte lijnen, snel schakelen en werk heel graag met mensen, elke dag blijft een verrassing!! Wie wil dit nou niet…’

 • +31615650874

Sandra Switalska – Recruiter 

Ik ben Sandra 33 jaar jong en ben geboren in Polen. Woon al ruim 8 jaar in Nederland met mijn man en dochter.
Na mijn studie Economie & Management ben ik gaan werken voor Volt Detachering op de vestiging Wormer. Mijn functie is zeer breed binnen Volt. Ik fungeer als tolk van de Poolse werknemers, werving & selectie Poolse vakkrachten, voer intakegesprekken, bezoek onze klanten en onze Poolse werknemers op de projecten omgeving Amsterdam. Werk dagelijks met plezier en enthousiasme binnen een leuk team! 

 

 • +31615125612

Peter van Eeten – Accountmanager

Na mijn loopbaan aan de Haagse Hogeschool ben ik benaderd door een detacheringsbureau in Hoofddorp. Mijn taken bestonden o.a. uit het werven en selecteren van kandidaten. Deze kandidaten waren voornamelijk werkvoorbereiders, ingenieurs, managers in de technisch sector. Hier had ik voornamelijk contact met kandidaten. Ik wilde het graag werken met het complete plaatje, klant en kandidaat bij elkaar brengen.
Sinds kort werk ik bij de organisatie Volt, een leuke kleine gezellig club, waar ik mee zeer prettig bij voel door snel schakelen en de korte lijnen. Ik beschik over een dosis enthousiasme die ik graag overbreng bij kandidaat en klant. Mijn passie en voldoening haal ik uit vraag en aanbod bij elkaar te brengen zodat de driehoeksverhouding 100% is. Levensmotto is “bringing people together!!!”

 • +31629162423

Robert Beuman – Accountmanager

‘Alweer 6 jaar geleden maakte ik de stap van de detailhandel naar de uitzendwereld. Één van mijn beste keuzes ooit. Ik ben begonnen in de transport/logistiek en ben daarna in de wereld van de technici terecht gekomen, met een korte tussenstop in de offshore industrie. Wat voor mij dit werk zo leuk maakt is de veelzijdigheid. Het ene moment bezoek je de hardwerkende mannen op de bouwplaats en het andere moment bespreek je de mogelijkheden met de klant op zijn/haar kantoor.
Om succes te maken, en deze te behouden, zijn naar mijn idee goede communicatie en betrokkenheid van belang. Ik vind het daarom belangrijk om deze eigenschappen dagelijks op hoog niveau te houden.
 • +31611477294

Bianca de Jong-Bonnet – Debiteurenbeheer

Under construction
.
.
.
.
.
..
.
.
 
 • +31611097377

Wandena Jagan – Administratie

Ik werk sinds december 2017 voor Volt. Recent heb ik mijn opleiding Commerciële Economie afgerond. 
Ik verzorg de administratie binnen Volt, daarnaast houd ik mij ook regelmatig bezig met de Marketing.

 
 
 
 
 
 
 • +31615293617