Onze Missie
‘Samen sterk in technisch werk’
Wij staan bekend om onze flexibiliteit, no nonsens aanpak en ons ervaren team. Persoonlijk contact staat bij ons centraal.

Onze visie
‘Onze kracht ligt bij het matchen van vraag en aanbod in de technische branche. Wij hebben een groot netwerk, ruim 25 jaar ervaring en goede arbeidsvoorwaarden. Dit willen wij doen in heel Nederland. Onze missie is pas volbracht als de klant én werknemer tevreden zijn.’

In welke branche zijn wij werkzaam?

Elektrotechniek is een Technische discipline die zich bezighoudt met de studie en de toepassing van elektriciteit. Mensen die werken in de elektrotechniek noemen wij een elektromonteur of elektricien. Elektromonteurs werken aan elektrotechnische installaties bij Volt Detachering gebeurt dat voornamelijk in de woningbouw. Elektrotechnische installaties zijn op meerdere plekken te vinden. Thuis van de meterkast naar televisie, lamp of koelkast. Maar ook in de utiliteit hier treft men naast de voorzieningen voor elektriciteit ook andere aangelegenheden aan. Zo treft men hier ook vaak telecom – of internetverbindingen aan. Ook bevinden er elektrotechnische installaties in de industrie deze onderscheiden zich van de rest omdat hier ook besturingstechniek en vermogensbeheer bij komt kijken. 

 Waar zitten wij?

Wij zenden uitzendkracht uit door heel Nederland, bij ons is dat mogelijk als ZZP of in loondienst. Momenteel hebben wij 5 kantoorpanden namelijk het hoofdkantoor in Wateringen, Rotterdam en Wormer. Wij zijn bezig met de 4de locatie die komt binnenkort in Beetsterszwaag. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via de contact pagina in het menu hierboven.

Benieuwd naar wat wij doen? 
Bekijk hier onze video!

Team Voltec Detachering

Lucien Dil – Eigenaar
E-mailadres: lucien@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0619647088

In 2012 heb ik Volt Detachering opgericht.
Sinds 1993 ben ik werkzaam in de uitzend- en detachering branche.

De belangrijkste waardering krijg ik van de jongens die voor ons werken. Als ze blij zijn, goede klussen krijgen. Ook is het leuk om complimenten vanuit de klant te krijgen. Dat geeft mij de drive om dit werk te doen

Astrid van Adrichem – Backoffice
E-mailadres: astrid@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0615293617

Mijn naam is Astrid en ik ben 41 jaar oud.

Ik werk al sinds 2008 in de uitzendbranche en ik ben dan ook bekend met allerlei vormen van personeelsdiensten.

Naast m’n SEU diploma (intercedenten) heb ik ook Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Veiligheid-Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU).

Bij Volt Detachering ben ik sinds 2022 aan het werk op de backoffice. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de urenregistratie en loonadministratie.

 Katinka van Putten – Vestiging Manager Wateringen
E-mailadres: katinka@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0647947701

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de uitzendbranche in de techniek. Sinds november 2017 ben ik werkzaam voor Volt. Werken in de uitzendbranche is leuk, afwisselend en nooit saai.

Ik vind het prettig om in een dynamische omgeving te werken waarbij ik constant schakel tussen diverse werkzaamheden. Hierbij ga ik gestructureerd en planmatig te werk zodat ik het overzicht behoud om zodoende tot een goed eindresultaat te komen.
Ik vind het belangrijk om hierbij zoveel als mogelijk rekening te houden met de belangen van alle betrokken partijen.

Marcella Out-Hollander – Accountmanager

E-mailadres: marcella@voltdetachering.nl

Mobiel nummer: 0615449638

Ik werk voor de vestiging Noord Holland. Ik ben 14 jaar geleden begonnen met werken bij een van Nederlands grootste technische detacheerder.
Ik vind het leuk om met mensen te werken. Werken in de techniek is afwisselend en interessant. 

Geen dag is hetzelfde, dit houd je scherp en de uitdaging blijft.
Ik streef ernaar om altijd de juiste kwaliteit te leveren voor beiden partijen. Door mijn ervaring en kunnen weet ik de goede match te maken. Zodat ik met beiden partijen een tevreden relatie onderhoudt.

Mijn motto is “afspraak is afspraak!

Carlos Alexandre – Accountmanager

E-mailadres: carlos@voltdetachering.nl

Mobiel nummer: 0630311652

 Ik werk voor vestiging Zuid Holland. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de techniek ben ik nu enkele jaren werkzaam in de uitzendbranche. Door mijn ervaring in de techniek communiceer ik eenvoudig met zowel de kanditdaat als met de opdrachtgever. Hierdoor kan er snel een oplossing op vraagstukken binnen de arbeidsbemiddeling plaatsvinden met aandacht voor alle partijen. Het leuke aan mijn werk is de combinatie mens en techniek. Waar krijg ik energie van? Goede gesprekken, matchen van de juiste persoon op de juiste plaats, langdurig relaties met zowel de kandidaat als opdrachtgever.